Jäseniä digitaaliseen miehistöön (Senior/Lead Developer/Scrum master)

Etsimme jäseniä digitaaliseen miehistöön!

Oletko rautainen tekninen ammattilainen, joka on varustettu kovan hands on -osaamisen lisäksi mahtavilla tiimityöskentelytaidoilla? Haluat olla mukana rakentamassa lähes jokaista suomalaista ja melkein vielä päivittäin koskettavia palveluja ja haet itsellesi sitä seuraavaa juttua?

Tämä on kutsu tulla mukaan innokkaaseen tiimiin kehittämään VR Groupin digitaalisia valmiuksia vastaamaan asiakkaidemme arjen tarpeisiin sekä antamaan oman panoksesi kilpailun voittamiseen matkustajaliikenteessä ja logistiikassa. 

VR Groupin IT-yksikkö auttaa liiketoimintoja saamaan irti tehot digitaalisuudesta asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden parantamisessa, prosessien tehostamisessa sekä uusien liiketoiminta-alueiden kehittämisessä. Olemme keskellä historiallista koko liikennealaa koskevaa muutosta, ja tätä vauhdittamaan etsimme nyt uudenlaista osaamista IT-yksikköömme.

Haemme henkilöitä muun muassa seuraaviin rooleihin:

  • Senior Developer
  • Lead Developer
  • Scrum master

Tehtävänäsi on uusien ja nykyisten liiketoimintalähtöisten digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen ja tekninen toteutus osana ketteriä tiimejä. Ohjaat ohjelmistokehitystä ja laadun parantamista esimerkiksi testausautomaation avulla. Osallistut kehityssprinttien sisällön suunnitteluun sekä toteutuksen valvontaan ja toimintatapojen ja osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tuet ja valmennat oman kehittämisalueesi sisäisten ja ulkoisten kehittäjä päivittäisessä työssä.

Odotamme 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä digitaalisten palveluiden suunnittelusta, rakentamisesta ja operoinnista sekä osaamista ja vahvaa näyttöä ohjelmistokehittämisestä. Odotamme myös, että sinulla on kokemusta ja näkemystä designlähtöisestä agile-kehittämisestä sekä käytännön kokemusta seniorikehittäjän roolissa toimimisesta.

Olet aktiivinen ja itsenäinen toimija, ja tartut haasteisiin positiivisella draivilla. Synkkyyden sijaan saat ennemminkin uutta energiaa haasteista ja pienestä epävarmuudesta. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä valmentava ja palveluhenkinen ote kaikessa tekemisessäsi. Odotamme, että sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan rakentamaan lähes jokaisen suomalaisen käyttämiä digitaalisia palveluja ja mahdollistamaan liikkumisen sekä logistiikan digitaalista transformaatiota. Tarjoamme avainasemaa innokkaassa ja motivoituneessa joukossa huipputason ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään joka päivä  työnsä asiakkaiden ilahduttamiseksi.

Lisätietoja löytyy myös täältä: https://matkalla.vr.fi/digitalcrew/

Lisätietoja tehtävistä antaa Head Of Software Development Teemu Tapanainen toimistoaikoina puhelimitse 040 8621270. Löydät Teemun myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/teemu-tapanainen-8369a47a/

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta järjestelmäämme. Käymme sieltä hakemuksia läpi koko ajan ja palaamme sinulle muutamassa päivässä!

Hakuaika alkaa: 19.12.2019 08:00Hakuaika päättyy: 30.09.2020 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Kutsumanimi *
Etunimet *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Matkapuhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Linkki LinkedIn -profiiliin tai muuhun profiiliin, jonka haluat jakaa
Lisätietoja
Mikä tehtävä sinua kiinnostaa?
Liitä CV ja hakemus
Voit halutessasi liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n. Tiedoston maksimikoko on 2mb. Sallitut tiedostomuodot ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: pdf, doc, docx, ppt, pptx, pps, rtf, txt. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV liitetiedostona
Hakemus liitetiedostona
Voit halutessasi liittää mukaan valokuvan itsestäsi. Tiedoston maksimikoko on 2mb ja sen tulee olla jpg-muotoinen.
Kuva
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: pdf, doc, docx, ppt, pptx, pps, rtf, txt. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Muut liitteet
Kiinnostuksesi VR Groupissa aukeaviin tehtäviin
Annan suostumukseni tietojen käyttöön muissa avautuvissa hauissa