Työnjohtaja, Oulu

Etsimme työnjohtajaa kaukoliikenteen kunnossapitoon Oulun varikon operatiiviseen tuotantoon. Oulun varikko vastaa diesel- ja sähköveturien, Pendolinojen, tavaravaunujen ja matkustajavaunujen kunnossapidosta.

Vastaat vuorossasi kaluston kunnossapitotöiden läpiviennistä. Olet merkittävässä roolissa mahdollistamassa täsmällistä ja turvallista junaliikennettä. Toimit asentajien esimiehenä. Työ on vuorotyötä.

Odotamme, että sinulla on vähintään amk-tason tekninen koulutus. Sinulla on hyvät esimiestaidot ja kykenet työskentelemään toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat.

Olet oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Kokemus kunnossapidosta sekä Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR Kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen, puh. 040 8645 255 ke 20.2. klo 14-16 ja to 28.2. klo 10-12 tai sähköpostitse antti.makkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.

Hakuaika alkaa: 12.02.2019 10:00Hakuaika päättyy:03.03.2019 23:59