Veturiasentaja, Kouvola

Etsimme asentajaa Kouvolan varikolle. Kouvolan varikko kuuluu VR Kunnossapito Oy Vetokalustokunnossapidon verkostoon ja vastaa osaltaan diesel Dv12- ja Dr14- sarjojen sekä sähköveturien Sr1 kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Kouvolan varikon yksityisalueella.

Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta, sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Lisäksi sinulla on valmiudet tehdä vuorotyötä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä. Mahdollisuuden kehittyä huippuasentajaksi sekä kehittää työskentelytapoja ja -olosuhteita.


Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Timo Ylitalo ke 20.2. klo 12-15 ja ke 27.2. klo 13-16 puhelimitse p. 040 8634 106 sekä sähköpostitse timo.ylitalo@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Hakuaika alkaa: 13.02.2019 14:50Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59