Lähiliikennekonduktööri


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita ja pistää persoonasi peliin?

Haluatko olla tekemässä tuhansille työmatkalaisille turvallisen ja täsmällisen työmatkan?

Haluatko olla osa turistin unohtumatonta Suomen matkaa?

Pidätkö liikkuvasta työstä ja vaihtuvista maisemista?

Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?

Oletko valmis vuorotyöhön ja vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille LÄHILIIKENNEKONDUKTÖÖRIKSI!

Haemme nyt Helsinkiin lähiliikennekonduktöörejä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään VR:n lähiliikennealueella junissa ja laiturialueilla. Päätehtäviin kuuluu asiakkaidemme turvallisuudesta huolehtiminen, neuvominen, opastus ja avun tarjoaminen sekä matkustusoikeuksien varmistaminen. Lähiliikennekonduktöörit työskentelevät pareittain kiertäen junasta toiseen varmistaen asiakkaiden matkan häiriöttömän sujumisen yhteistyössä veturinkuljettajan sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä  puhut sujuvasti suomea ja englannin taitosi riittää selviämään asiakaspalvelutilanteista voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme.

Viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla joustava työaikojen suhteen niin, että aikataulusi sekä elämäntilanteesi mahdollistavat työskentelyn vaihtelevissa työvuoroissa. Tulet toimeen kaikkien kanssa, pyrit parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun tiukankin paikan tullen ja kykenet toimimaan odottamattomissakin tilanteissa järkevästi. Lähiliikennekonduktöörin työpäivät ovat jatkuvaa liikkeelläoloa ja seisomatyötä liikkuvassa junassa, mikä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme aiemman asiakaspalvelu- ja vuorotyökokemuksen eduksesi, mutta oma motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Tarjoamme sinulle koulutuksen tehtävään, mielekkään työn, työvaatteet, hyvän työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Työsopimuksen edellytyksenä on koulutuksen hyväksytty suoritus sekä hyväksytty terveystarkastus.  Edellytämme myös, että sinulla on ensiavun peruskurssi (EA1) suoritettuna. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa pätevyyttä, ehdit hankkia sen koulutusaikana (kustannus korvataan).

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena ja kolmen viikon työssäoppimisjaksona.  

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomake 8.12. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä sopisit konduktööriksi ja liitä mukaan myös cv. Käsittelemme hakemuksia päivittäin, joten ole nopea!

Lähetämme kaikille hakijoille soveltuvuustestin, joten tarkkaile sähköpostiasi. Haastatteluun kutsuttavat valitaan testimenestyksen ja hakemuksen perusteella. Ilmoitamme mahdollisimman nopeasti haastatteluun kutsuttaville. Haastattelut pidetään to 12.12 ja pe 13.12 Helsingissä. 

Mitä olet aina halunnut tietää lähiliikenteen konduktöörin työstä? Seuraa meitä Instagramissa @VRmatkalla ja pidä silmät auki, niin kuulet lisää.

Lähiliikenneyksikkö operoi pääkaupunkiseudun alueella ja vastaa siitä, että yhteensä noin 800 junavuoroa vuorokaudessa liikkuu ajallaan ja turvallisesti asiakkaitaan palvellen. Työtä tehdään vuoroissa noin 650 ammattilaisen voimin ja yksikössä panostetaan voimakkaasti toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

Hakuaika alkaa: 25.11.2019 11:00Hakuaika päättyy: 08.12.2019 23:59