Ryhmäesimies

Etsimme VR Transpointin rautatielogistiikan Kaakon alueyksikköön ryhmäesimiestä. Työskentelypaikkakuntana on Kouvola. Alueyksikössä työskentelee kokonaisuudessaan noin 300 henkilöä, joista Kouvolan alueella hieman yli 100.

Esimiehenä ohjaat ryhmäsi työntekijöiden työskentelyä ja huolehdit tarvittavista työvälineistä, työsuhde- ja työkykyasioista sekä turvallisuus-, talous-, laatu- ja ympäristöasioista. Olet valmis työskentelemään tarpeen mukaan myös muina kuin toimistotyöaikoina. Vastaat paikallisista operatiivisista asiakaskontakteista sekä seurannasta ja raportoinnista sisäisesti ja asiakkaan suuntaan. Lisäksi vastaat esimiehenä vastuualueesi uudistamisesta kehittämällä sen toimintaa ja henkilöstön osaamista.

Raportoit tehtävässäsi Kaakkoisen alueen  aluepäällikölle.
 
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta esimiestyöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat johtaa ja suunnitella ryhmäsi toimintaa, olla läsnä ja ohjata töitä. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen ja eteenpäin katsova. Kokemus rautatielogistiikasta ja turvallisuusasioista auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi haastavalla ja monipuolisella toimialalla. Saat hyvän tilaisuuden kehittyä ihmisten ja palveluiden johtamisessa isossa yrityksessä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme VR-konsernin monipuoliset henkilöstöedut.

Tule mukaan tekemään VR:stä yhtiötä, jolla on tyytyväiset asiakkaat sekä työpaikka, jossa voidaan hyvin ja tehdään tulosta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tapani Tolonen, puh. 040 8634 605 tai tapani.tolonen@vrtranspoint.fi
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen  15.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.

Hakuaika alkaa: 22.11.2019 08:00Hakuaika päättyy: 15.12.2019 23:59