Työnjohtaja

Haemme nyt työnjohtajaa tavaravaunujen kunnossapitopalveluihin Pieksämäen konepajalle.

Pieksämäen konepaja on osa VR FleetCaren tavaravaunujen kunnossapitopalvelua, jossa työskentelee noin 300 rautatiealan ammattilaista. Tavaravaunujen kunnossapitopalvelu vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, ratatyökoneita ja komponentteja. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa.

Tehtävässä vastaat kaluston ja komponenttien kunnossapitotöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat myös oman alueesi suunnitelmien toteuttamisesta, määrittämisestä ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta

•    vähintään alemman korkeakoulutason teknistä tutkintoa

•    kokemusta tuotannon esimiestyöstä

•    motivoivaa ja kannustavaa otetta esimiehenä

•    hyviä tuloksia henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä

•    tiimityötaitoja, ennakkoluulottomuutta ja hyvää paineensietokykyä

•    kykyä työskennellä vaihtelevissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Lisäksi kokemus hitsaustekniikasta ja koneistuksesta sekä rautatiekaluston tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälistyvässä työympäristössä ja uudistushenkisessä työyhteisössä. VR FleetCare tarjoaa henkilöstölleen hyvät mahdollisuudet kasvattaa osaamista, kouluttautua ja kehittyä. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua. 

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön raidekaluston kunnossapitoon. Pääset vaikuttamaan päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemus palkkatoivomuksineen 23.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Petri Nykänen, puh. 040 863 7411, sähköposti petri.nykanen@vr.fi tai kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh 040 863 7816, sähköposti vesa.pylkkanen@vr.fi

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.

 Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.


Hakuaika alkaa: 03.12.2019 08:00Hakuaika päättyy: 23.12.2019 23:59