Liikennesuunnittelija, osa-aikatyö ja kesätyö

Miltä kuulostaisi monipuolinen työ hyvässä työporukassa rautateiden ja matkustajaliikenteen maailmassa?

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö.

Etsimme määräaikaiseen osa-aikatyöhön ja kesätöihin liikennesuunnittelijoita (2 paikkaa) kauko- ja lähiliikenteen suunnitteluyksiköihin. Toivomme että pystyt työskentelemään ainakin yhtenä päivänä viikossa ja kesän ajan kokopäiväisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle osallistumaan raiteistonkäytön ja kalustokiertojen sekä junasiivousten suunnitteluun, asema-aikataulujulisteiden tuotantoon sekä suunnittelujärjestelmän kehitystehtäviin. Tehtävässä on tukena osaava ja dynaaminen suunnittelutiimi.

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja, esimerkiksi tekniseltä alalta. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita, analyyttistä ajattelua sekä tarkkaa työskentelytyyliä. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemus suunnittelutyöstä on eduksi.

Jätäthän hakemuksesi 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä antavat ma 20.1. klo 14-15 ja ke 29.1. klo 14-15 pääsuunnittelija Atte Wahlström, puh. 040 862 0527, atte.wahlstrom@vr.fi sekä ke 22.1. klo 10-11 ja to 30.1. klo 10-11 suunnittelupäällikkö Tommi Taari, puh. 040 862 1006, tommi.taari@vr.fi

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

Hakuaika alkaa: 31.12.2019 08:00Hakuaika päättyy: 02.02.2020 23:59