Suunnittelija (kesätyö)

Miltä kuulostaisi monipuolinen kesätyö hyvässä työporukassa rautateiden ja logistiikan maailmassa? 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö. 

Haemme nyt kesätöihin suunnittelijoita junaliikennöinnin ja rautatielogistiikan suunnitteluyksiköihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän rautatielogistiikan ja junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle osallistumaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonsuunnittelu ja -ohjausprosessiin sekä tutustumaan haastavaan prosessiin käytännössä. 

Suunnittelijat työskentelevät erilaisissa suunnittelun tehtävissä, kuten veturinkuljettajien työvuorojen, veturikiertojen, ratapihatyön ja rautatielogistiikan kuljetusten suunnittelu sekä suunnitteluprosessin tuottaman tiedon hallintaan liittyvissä data manager tehtävissä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua suunnittelussa hyödynnettävien prosessien, menetelmien ja raportoinnin ratkaisujen kehittämiseen sekä erilaisten analyysien tuottamiseen.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutustausta. Opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, esimerkiksi tietotekniikan, logistiikan, tuotantotalouden tai systeemianalyysin alalla. Koulutuksesi suuntautumisen avainsanoja voisivat olla seuraavat osaamisalueet: logistiikka, tuotantotalous, tuotannonsuunnittelu, operaatiotutkimuksen menetelmät sekä prosessien ja raportoinnin kehittäminen. Hyvät tietotekniset valmiudet ja ohjelmointitaito katsotaan myös eduksi. 

Olet valmis oppimaan uutta ja omaksumaan laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja pyrit aktiivisesti kehittämään tehtäviin liittyviä toimintatapoja ja -malleja. Tehtävän kannalta on tärkeää, että kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn. Kykenet tarvittaessa monimutkaisten ongelmien ratkaisuun, pystyt toimimaan myös paineen alaisena ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Junaliikennöinti suunnittelee ja toteuttaa matkustajakaukoliikenteen sekä rautatielogistiikan veturi- ja kuljettajapalvelut sekä huolehtii päivittäisestä junaliikenteen ohjauksesta ja häiriöhallinnasta. Yksikkömme vastaa veturinkuljettaja- ja veturiresurssien suunnittelusta aina päivittäisestä suunnittelusta pitkän tähtäimen resurssisuunnitelmiin saakka. Tehokkuus, laatu ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

VR Transpoint tarjoaa rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. Kehitämme uusia, liiketoimintaa tukevia palveluja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Kuljetusten lisäksi räätälöimme koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen, aina tehtaalta satamaan. Rautatielogistiikan suunnittelu vastaa yli 300 päivittäin ajettavan tavarajunan sekä junien edellyttämien ratapihoilla tehtävien töiden suunnittelusta.

Lisätietoja tehtävistä antaa

Pääsuunnittelija, Junaliikennöinti Teijo Ruokola, puh. 040 862 2805

Suunnittelujohtaja, VR Transpoint Kristian Jääskeläinen, puh. 040 862 2055

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.

Hakuaika alkaa: 14.01.2020 08:00Hakuaika päättyy: 02.02.2020 23:59