Asentaja rautatiekaluston kunnossapitoon, Helsinki

Haemme VR FleetCareen asentajia Helsingin varikolle raskashuollon vaihto-osatuotantoon. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja. Tehtäviisi kuuluvat rautatiekaluston akkujen huolto.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta (esim. sähköasentaja), terveydentilaa ja ammatillista koulutusta. Sähkökoneiden (esim. sähkömoottorit) huolto- ja korjauskokemus työkokemus luetaan eduksi.  

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.  Työ edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Petri Kivi, puh. 040 8625499 .

 Jätäthän hakemuksesi 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Hakuaika alkaa: 15.01.2020 08:00Hakuaika päättyy: 02.02.2020 23:59