Rata-asentaja

Etsimme rata-asentajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Etelä-Suomen kunnossapitoalue vastaa ratojen ja turvalaitteiden kunnossapidosta pääkaupunkiseudun alueella.

Asentajana vastaat vaihteiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä mahdollisesti myös muista radan kunnossapitotöistä. Osallistut vaihteiden huoltoon ja viankorjaukseen. Työssä ylläpidetään vaihteiden toimivuutta junaliikenteen sujumisen varmistamiseksi.

Odotamme että sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja halua oppia uutta tekniikkaa ratapuolelta. Aiempi kokemus ratatöistä ja pätevyyksistä katsotaan eduksi. Pätevyyksien kartuttua työhön sisältyy myös yövuoroja ja päivystystä, joten oletuksena on, että pystyt työskentelemään vaihtelevina työaikoina. Terveydentila vaatimus on Trafin määrittelemä TEV 1.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Harri Sakki p.040 866 1761, harri.sakki@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:31.01.2019 23:59