Kartoittaja ja/tai mittausinsinööri

Etsimme kartoittajaa ja/tai mittausinsinööriä mittauspalveluihin Länsi-Suomen ja Etelä-Suomen alueille. Mittauspalvelut ovat osa suunnittelun liiketoimintaa. Mittauksessa työskentelee tällä hetkellä 40 mittausalan ammattilaista.

Kartoittajana / mittausinsinöörinä työskentelet suoraan oman alueesi aluevastaavan alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu hoitaa mittaustoimialan monipuolisia tehtäviä itsenäisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa eri mittausprojektien vastuuhenkilönä toimiminen, mittaustöiden koordinointi omissa projekteissasi, mittaustyön alkuvalmistelut, maastomittaukset, mittaustiedon jatkokäsittely, raportointi ja arkistointi sekä mittaustoiminnan kehittäminen. Työt ovat pääasiassa ulko- ja matkatöitä. Tarkempi työnkuvaus määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Odotamme, että sinulla on joko kartoittajan tai maanmittausinsinöörin (AMK) koulutus sekä kokemusta monipuolisista rakennusmittauksista. Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa englannin tai ruotsin kielellä.

Kokemus infrahankkeiden mittaustöistä, tietotekninen osaaminen ja erityisesti 3D-Win ja Autocad ohjelmistojen tunteminen katsotaan eduksi henkilöä valittaessa.

Tehtävään haetaan ahkeraa, vastuuntuntoista, ennakkoluulotonta ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa vastuun työnsä jäljestä ja on kiinnostunut oppimaan uutta. Ajokortti on ehdoton vaatimus työssä suoriutumiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä mukavassa porukassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Jarkko Vilppola, puh. 040 588 03 89 tai sähköpostitse jarkko.vilppola@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 13.11.2018 08:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59