Turvalaitesuunnittelija

Etsimme nyt turvalaitetekniikkaryhmään turvalaitesuunnittelijaa- tai asiantuntijaa. Turvalaitetekniikkaryhmä on valtakunnallinen asiantuntijatiimi, jonka toimialue on koko rata-, raitiotie- ja metroverkot.

Tehtäviisi kuuluu turvalaitesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävät turvalaitetekniikkaryhmässä. Lisäksi kokemuksen karttuessa projektipäällikön tehtävät ovat mahdollisia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri). Aikaisempi työkokemus ei ole pakollinen, mutta jos hallitset radan turvalaitteiden perusteet ja autoCAD -suunnitteluohjelman katsotaan se eduksi hakuprosessissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Eduksi katsomme englannin, ruotsin ja saksan kielen osaamisen, mutta ennenkaikkea halun oppia uutta. Työpaikkasi voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Riihimäellä tai Oulussa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaiteasiantuntijana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Petri Siren, puh. 040 862 2416 tai suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki, puh. 040 584 9319, mikko.rislakki@vr.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 18.12.2018 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59