Satamarakenteiden suunnittelija

Etsimme rakennesuunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi Turkuun tai Helsinkiin. Pääset mukaan monipuolisiin satama- ja erikoisrakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiantoihin, joissa tehtävät räätälöidään kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua todelliseksi satamarakenteiden osaajaksi. Työnteko itsessään edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja avointa mieltä oppia uutta. Koulutukseltasi olet joko DI tai insinööri (AMK), tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. CAD-suunnittelu ja eurokoodit ovat sinulle tuttuja. Työkalupakkiisi kuuluu myös laskentaohjelmat, mallintaminen, suunnittelijapätevyydet, asiakaslähtöinen toimintatapa sekä verkostoitumistaidot.

Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Olet vastuuntuntoinen ja haluat oppia ammatissasi uusia asioita. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi monipuolisesti ja saat mukavien työkavereiden lisäksi käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät sekä riittävän tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Cronvall puh. 040-8621646 (to 17.1 klo 13-15, pe 18.1 klo 13-15 tai ti 22.1 klo 9-11). Lisätietoja voi pyytää myös sähköpostitse timo.cronvall@arcus.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Insinööritoimisto ARCUS Oy on rakenne- ja geotekniikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto. Kohteitamme ovat erityisesti satama- ja vesirakenteet, vaativat tie- ja ratarakenteet, teollisuusrakennukset sekä rakennustöiden aikaiset erikoisrakenteet. Merkittävimpiä viimeaikaisia projekteja ovat Tukholman, Maarianhaminan ja Kappelskärin satamien uudisrakennus-, muutos- ja korjaustöiden suunnittelutehtävät. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja nykyään olemme NRC Group Finland Oy:n tytäryhtiö.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 07.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:04.02.2019 23:59