Viestintäharjoittelija

Palatko halusta päästä kehittämään ison organisaation viestintää? Oletko innostunut muutosviestinnästä ja yrityskulttuurin kehittämisestä? Onko some intohimosi? Haluatko rakentaa vaikuttavaa brändiä ja päästää mielikuvituksesi valloilleen? Innostutko haasteista ja tartut toimeen? Jos vastaus yhteen tai useampaan kysymykseen kolahti, saatat olla viestintäharjoittelijamme.

Etsimme idearikasta tekijää viestintä- ja bränditiimiimme Helsinkiin. Pääset tiimissämme kehittämään taitojasi yhtiömme monipuolisissa viestintätehtävissä. Mietimme työtehtäväsi yhdessä tiimimme kanssa, kokemuksesi ja osaamisesi huomioonottaen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan pohjoismaiden johtavan raideinfratoimijan viestintään. Meillä on käynnissä innostava muutos, kun olemme vuoden 2019 alussa liittyneet osaksi uutta konsernia, norjalaista NRC Groupia. Muutos haastaa yrityksemme monilla tavoin ja sen läpiviemiseen tarvitsemme viestinnän tukea. Meillä saat yleiskuvan raideinfran suunnittelusta, rakentamisesta kuin kunnossapidostakin ja opit tuntemaan alan kaikki puolet. Lisäksi pääset osaksi pohjoismaisen yhteistyön rakentamista. Työpaikkasi sijaitsee uusissa tiloissamme Pasilassa, Isossa Pajassa (Radiokatu 3).

Odotamme sinulta kiinnostusta yrityskulttuurin kehittämiseen sekä ideoivaa ja aloitteellista asennetta. Olet viestinnän tai muun tehtävään soveltuvan alan korkeakouluopiskelija sekä sinulla on jo kertynyt jonkin verran viestintäkokemusta. Opintojesi vaiheesta riippuen harjoittelu voi tarjota sinulle sopivan aihealueen myös lopputyösi pohjaksi.

Arvostamme aiempaa kokemusta projektityöskentelystä ja vahvaa osaamista Microsoft Office -työkalujen käytöstä. Myös kokemus projektinhallintatyökaluista, Sharepointista ja sosiaalisen median kanavista antavat hyvän pohjan tekemisellesi. Toivomme, että ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Meille on myös tärkeää, että sinulla on motivaatiota kehittää omaa ja tiimisi toimintaa päivittäisissä työtehtävissäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Minttu Vilander puh. 040 575 6660 tai minttu.vilander(a)vr.fi. Voit ottaa yhteyttä, koska sinulle parhaiten sopii, mutta varmimmin saat Minttuun puhelimitse yhteyden torstaina 17.1. klo 9.00-10.00.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 09.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.01.2019 23:59