Turvallisuus, laatu ja ympäristö -harjoittelija, kesätyö

Etsimme kesäharjoittelijaa Turvallisuus-, laatu- ja ympäristöyksikköön..

Yksikkömme ylläpitää ja kehittää sertifioitua toimintajärjestelmäämme (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja OHSAS 18001:2007) ja työkaluja sekä toimii liiketoimintojen tukena Turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden osalta. Yksikössämme on myös yrityksemme koulutustoiminto ja työntekijöiden pätevyyksien hallinta.

Harjoittelijana/kesätyöntekijänä toimit osana yksikköämme. Tehtäväsi voivat sijoittua yhteen tai useampaan yksikkömme osa-alueista.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun 2019 loppuun.

Odotamme

Edellytyksenä tehtävään on vähintään ammattikorkeakoulutasoisia opintoja turvallisuuden, laadun, ympäristön, liikenneturvallisuuden tai pedagogisten opintojen alalta. Odotamme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote asioiden hoitamiseen. Eduksi katsotaan erityisesti rautatieosaaminen. Edellytyksenä tehtävään on englannin kielen taito, pohjoismaiset kielet luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan kansainvälistyvän yrityksen TLY ja koulutusasioiden hoitamiseen ja kehittämiseen osana yksikkömme tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pasi Kråknäs 040 8625 039 tai sähköpostitse pasi.kraknas@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59