Tekninen harjoittelija

NRC Finland rakentaa rauta- ja raitioteitä Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa pääasiakkaitamme ovat Liikennevirasto sekä kaupungit. Rautatie- ja raitiotierakentaminen sisältävät radan päällysrakenteen lisäksi mm. katu-, maa- ja siltarakentamista sekä radan teknisiä järjestelmiä, kuten ratasähköistystä sekä ohjaus- ja turvalaitejärjestelmiä.

Etsimme teknisiä harjoittelijoita NRC Finland Oy:n Tampereen Raitiotieallinssi -projektiin. Projekti sijoittuu Tampereen kaupungin alueelle.

Teknisenä harjoittelijana toimit työmaalla erilaisissa tuotantotehtävissä. Tehtäviisi voi kuulua osaamisesi ja kokemuksesi mukaan esimerkiksi työnsuunnittelu-, aikataulu- tai osallistuvan työnjohtajan tehtäviä.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun 2019 loppuun.

Odotamme, että sinulla on

  • tehtävään soveltuvat opinnot (DI:n, insinöörin tai teknikon koulutusohjelma)
  • kyky käyttää tietojärjestelmiä ja -ohjelmistoja
  • taitoa asioiden ja ihmisten hoitamisesta
  • halua ja asennetta itsensä kehittämiseen
  • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot
  • Arvostamme omaa innostusta uuden oppimiseen, kielitaitoa, sekä aiempaa kokemusta rakennusprojektien toteuttamisesta katu- tai kaupunkiympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia raitiotierakentamisen tehtäviä. Tulevaisuuden työpaikkasi voi siis löytyä juuri meiltä. NRC Finland on vahvasti mukana megatrendeissä - ympäristöystävällinen joukkoliikenne, digitalisaatio ja kaupungistuminen ovat liiketoimintamme ytimessä. Jatkossa toimimme laajasti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden toimia kansainvälisesti. Tule osaksi kasvutarinaamme, ja osaksi innostavaa työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vr.fi) apulaisprojektipäällikkö Sari Yrjölä, puh.040 - 866 1682..

Jos haluat olla osana innostavassa kasvutarinassamme, ota rohkeasti yhteyttä! Jos olet kiinnostunut muiden pohjoismaiden kohteista, pystymme jatkossa tarjoamaan mielenkiintoisia työuria myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59