Työnjohtaja

Etsimme työnjohtajaa sähkö- ja automaatiokunnossapitoon Etelä-Suomeen.

Tule osaksi työporukkaamme!

Vastaat tehtävissäsi sähköjärjestelmien kunnossapidosta ja projekteista. Työnkuvaasi kuuluvat vastuualueesi töiden organisointi ja resurssointi. Tehtävissäsi painottuvat erityisesti työnjohtamiseen liittyvät vastuut kuten töiden organisointi ja kustannustehokkuuden varmistaminen. Työskentelet tehtävissäsi tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, aiempaa sähköalan kokemusta ja esimiehenä toimimisesta. Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Toivomme sinulta energistä ja määrätietoista työskentelytapaa sekä joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Harri Sakki puh. 040 866 1761 tai sähköpostitse harri.sakki@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.


Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:31.01.2019 23:59