Infra-alan työntekijä

NRC Group ja VR Track yhdistivät voimansa 7.1.2019 muodostaakseen Pohjoismaiden johtavan raideinfraan keskittyvän yhtiön. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

Etsimme infra-alan työntekijöitä Etelä-Suomen kunnossapidon yksikköön.

NRC Group Finland Oy vastaa ratojen ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Turussa. Nyt haemme joukkoomme rata-asentajia, koneenkuljettajia, metsureita, rakennustyöntekijöitä, mittaustyöntekijöitä jne.

Yksikkömme vastaa kaikista ratainfran kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä myös muista kunnossapito- ja erillistöistä laaja-alaisesti.

Tehtäväsi on huolehtia töiden laadukkaasta suorituksesta ammattitaidolla turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Työssä käytetään laajaa työkalurepertuaaria aina kynästä ja kännykästä suuriin ja raskaisiin työkoneisiin, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.

Odotamme, että sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja mahdollisesti muutaman vuoden työkokemus sekä halu oppia uutta tekniikkaa. Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenne- ja viestintäviraston Traficomin mukaiset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Haapanen, puh. 040 866 4924 tai sähköpostitse markus.haapanen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59