Työmaapäällikkö

NRC Finland rakentaa rauta- ja raitioteitä Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa pääasiakkaitamme ovat Liikennevirasto sekä kaupungit. Rautatie- ja raitiotierakentaminen sisältävät radan päällysrakenteen lisäksi mm. katu-, maa- ja siltarakentamista sekä radan teknisiä järjestelmiä, kuten ratasähköistystä sekä ohjaus- ja turvalaitejärjestelmiä.

Etsimme teknisten järjestelmien työmaapäällikköä NRC Finland Oy:n Tampereen Raitiotieallinssi -projektiin. Projekti sijoittuu Tampereen kaupungin alueelle.

Työmaapäällikkönä toimit projektiorganisaatiossa tuotannon johtotehtävissä. Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan liikennevalo-, tietoliikenne-, vahvavirta- tai valaistusrakentamisen tehtäviä.

Odotamme, että sinulla on

  • tehtävään soveltuva sähköalan koulutus (DI, insinööri tai teknikko)
  • kyky käyttää tietojärjestelmiä ja -ohjelmistoja
  • kokemusta sähkörakentamisen työmaan johtamisesta
  • taitoa asioiden ja ihmisten hoitamisesta
  • halua ja asennetta itsensä kehittämiseen
  • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot
  • Arvostamme omaa innostusta uuden oppimiseen, kielitaitoa, sekä aiempaa kokemusta rakennusprojektien toteuttamisesta katu- tai kaupunkiympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia raitiotierakentamisen tehtäviä. Tulevaisuuden työpaikkasi voi siis löytyä juuri meiltä. NRC Finland on vahvasti mukana megatrendeissä - ympäristöystävällinen joukkoliikenne, digitalisaatio ja kaupungistuminen ovat liiketoimintamme ytimessä. Jatkossa toimimme laajasti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden toimia kansainvälisesti. Tule osaksi kasvutarinaamme, ja osaksi innostavaa työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vr.fi) projektijohtaja Mikko Nyhä, puh. 040 - 863 0450.

Jos haluat olla osana innostavassa kasvutarinassamme, ota rohkeasti yhteyttä! Jos olet kiinnostunut muiden pohjoismaiden kohteista, pystymme jatkossa tarjoamaan mielenkiintoisia työuria myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.


Hakuaika alkaa: 11.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59