Operaatiotutkimuksen kesätyöntekijä

Etsimme VR Kunnossapito Oy:n toimitusketjuun kesätyöntekijää operaatiotutkimuksen ryhmään. Ryhmämme yhdistää data-analyysiä, ohjelmointia, matematiikkaa ja tilastotieteitä junien kunnossapidon sekä materiaalivirtausten analysointiin, mallintamiseen ja kehittämiseen.

Tehtävänäsi on tutkia VR:n Kunnossapidon yhtä tai useampaa toimintoa kuten tuotannonsuunnittelua, kysynnän ennustamista, junien vikaantumisia ja huoltoa, varastointia tai muuta logistiikkaa osaamillasi työkaluilla parantaaksesi toimitusketjun toimivuutta ja tehokkuutta. Tehtävän pohjana on laaja tietovarastomme.

Odotamme sinulta vähintään yhden koodikielen osaamista (ensisijaisesti Python, R, MATLAB tai VBA) sekä matemaattis- ja/tai tilastotieteellissisältöisiä opintoja esim. tekniikan, tietojenkäsittely-, tilasto- tai kauppatieteiden alalta. Osaat mallintaa tilastollisin ja matemaattisin menetelmin systeemejä, analysoida mitkä tekijät vaikuttavat niiden toimintaan sekä tehdä parannusehdotuksia. SQL:n osaaminen luetaan eduksi.

Olet analyyttisesti lahjakas ja sinulla on kyky hahmottaa, kuvailla ja nähdä oleellinen isommissakin kokonaisuuksissa. Oletamme, että teet työtäsi siten että voit itse olla ylpeä lopputuloksistasi. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, hyvää kommunikaatiokykyä että sisäistä motivaatiota asioiden kehittämiseen kohti alati parempaa. Taloustieteellinen ajattelukyky on myös eduksi.

Kesätyön kesto on 3 kuukautta ja aloituspäivämäärä neuvoteltavissa. Työpisteesi sijaitsee Ilmalassa Helsingissä. Tarjoamme etätyö- ja junalippuetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data Scientist Otto Sormunen (040 862 5761 tai otto.sormunen@vr.fi) sekä resurssisuunnittelun päällikkö Ville Mattila (040 862 1055 tai ville.a.mattila@vr.fi).

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Sisällytä hakemukseen opintorekisteriotteesi ja päivämäärät, milloin voit olla kesätöissä. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 18.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59