Tuotannonsuunnittelun kesätyöntekijä

Oletko kiinnostunut kaluston kunnossapidosta ja tuotannonsuunnittelusta? Kiinnostaako toiminnan kehittäminen? Kannattaa hakea tuotannonsuunnittelun kesätyöntekijäksi!

Haemme nyt tuotannonsuunnittelijaa matkustajaliikenteen kaluston kunnossapidon tuotannonsuunnittelutiimiin kesälle 2019 Ilmalan varikolle Helsinkiin.

Pääset tutustumaan matkustajaliikenteen kaluston kunnossapitoon ja tekemään tuotannonsuunnittelun kesälomatuurauksia. Tuotannonsuunnittelijan tehtävänkuva muodostuu viikkosuunnittelusta, suunnitelman toteuman seurannasta sekä ennustamisesta (työkanta, resurssit, materiaalit). Samalla pääset mahdollisesti kehittämään työskentelytapoja ja prosesseja sekä kartuttamaan omaa osaamistasi kivojen työkavereiden kanssa.

Odotamme että olet innostunut tekniikasta ja operatiivisten ongelmien ratkaisemisesta. Tulet hyvin toimeen niin erilaisten ihmisten, kuin myös tietojärjestelmien kanssa. Tämän lisäksi tarvitset toimeen tarttuvaa positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Olet opinnoissasi todennäköisimmin toisen tai kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan toimitusketju-yksikössä, jonka työ vaikuttaa satojen tuhansien junamatkustajien arkeen. Työpanoksesi myötä, olet osa ketjua, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Työpaikkasi on Ilmalan varikolla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Männistö, tuotannonsuunnittelun päällikkö, matkustajaliikenteen kunnossapito puh. 0400 378687

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 03.03.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.


VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Hakuaika alkaa: 07.02.2019 15:00Hakuaika päättyy:03.03.2019 23:59