Tiedonhallinnan ammattilainen

 Etsimme tiedonhallinnan ammattilaista Raide-Jokeri -projektiin

Raide-Jokerin tiedonhallinnasta vastaavana tehtäviisi kuuluvat mm. M-Files -dokumentinhallintatyökalun pääkäyttäjyys ja ylläpito, projektihenkilöstön järjestelmäkoulutukset, sekä tiedonhallintaprosessin jatkuva kehittäminen. Lisäksi pyörität projektissa tiedonhallintaverkostoa, ja varmistat tiedonhallinnan täysimittaisen hyödyntämisen projektissa. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta (esim. tradenomi, tietotekniikan insinööri tai DI), avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Sinun ei tarvitse olla rakentaja, mutta kokemus rakennusprojekteista katsotaan eduksesi, kuten myös aiempi kokemus M-Files -ohjelmasta. Odotamme, että olet samaan aikaan itsenäinen ja vastuullinen päätöksentekijä, mutta toisaalta myös innostava tiimipelaaja parhaasta päästä.

Aiempi kokemus tiedonhallinnan menestyksekkäästä hoitamisesta isossa projektissa tai organisaatiossa katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja suuren organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Pitäjänmäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040 866 1790 (jyrki.kataja@vr.fi) tai varaprojektipäällikkö Ahti Huhtaniska 040 862 5597 (ahti.huhtaniska@vr.fi)  puhelimitse maanantaina 25.3. kl0 10.00-12.00.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä. 

 

Hakuaika alkaa: 15.03.2019 08:00Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59