Lakimiesharjoittelija

Kiinnostaisiko työskentely ainutlaatuisessa lakiasiainyksikössä?

VR Group on kokonaan Suomen valtion omistama matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Lakiasiainyksikkö osana sisäisiä konsernipalveluita tukee ja palvelee konsernin liiketoimintoja.

Haemme tiimiimme Helsinkiin vähintään opintojen puolivälissä olevaa oikeustieteen ylioppilasta noin vuoden mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Työpäiviä on pääsääntöisesti kaksi viikossa, mutta tarvittaessa ruuhkahuippujen aikana toivomme sinun työskentelevän 3-4 päivää viikossa. Työajat suunnitellaan kuitenkin joustavasti opintoaikataulujesi mukaan. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista oikeudellisista selvitys- ja tiedonhakutehtävistä sekä Compliance-projekteissa avustamisesta. Edelliset harjoittelijamme ovat päässeet lisäksi muun muassa kommentoimaan ja laatimaan sopimuksia sekä muita yhtiön liiketoimintaan liittyviä asiakirjoja, tekemään sisäisiä koulutuksia sekä käännöstehtäviä. Tulet avustamaan kaikkia lakiasiainyksikön juristeja, joten pääset perehtymään kattavasti useisiin eri oikeudenaloihin sekä konsernin eri liiketoimintayksiköihin. Rohkaisemme myös ilmaisemaan omia kiinnostuksesi kohteita.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • oma-aloitteista, energistä ja itsenäistä otetta työntekoon
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta erityisesti asianajotoimistoista tai yrityksistä.

Tarjoamme ainulaatuisen näköalapaikan yrityslakimiehen monipuolisiin tehtäviin joustavalla työajalla osana asiantuntevaa ja mukavaa viiden hengen tiimiä Pasilan Isossa Pajassa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lakimies Eeva Airamaa ke 10.4. klo 10-11 ja 14-15 sekä ti 16.4. klo 10-11 ja 14-15, puh. 040 568 7574.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 24.4.2019 oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon sekä kopion opintosuoritusotteesta.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 24.04.2019 23:59