Asentaja

Etsimme lähiliikenteen kunnossapitoon asentajia vakituiseen työsuhteeseen Ilmalan varikolle. Lähijunien kunnossapito huoltaa ja korjaa lähiliikenteen junakalustoa noin 60 ammattilaisen voimin. Työ on vuorotyötä.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kunnossapidon huolto- ja korjaustyöt. Työtehtävät sisältävät mekaanisten komponenttien vaihdosta aina haastavien sähkövikojen korjaamiseen.

Odotammeettä sinulla on sähköalan koulutus (esim. sähkö, automaatio tai elektroniikka-asentaja). Olet reipas, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön. Sinulla on kykyä ja halua kehittyä huippuosaajaksi junakaluston asentajatehtävissä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää onkin hyvä oppimiskyky ja loistava asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi tarjoamme suuren konsernin edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jaakko Vesanto, puh. 040 8625 344 to 18.4 klo 12-14 ja to 25.4 klo 12-14 tai sähköpostilla jaakko.vesanto@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 5.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 05.05.2019 23:59