Kesätyö, Veturiasentaja, Joensuun veturivarikolle

Etsimme kesätyöntekijää Joensuun varikolle. Joensuun varikko kuuluu VR Kunnossapito Oy Vetokalustokunnossapidon verkostoon ja vastaa osaltaan dieselvetureiden Dv12- ja Dr16- sarjat kunnossapidosta.

Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan erilaisiin veturien ja rautatiekaluston kunnossapidon tehtäviin, kuten esimerkiksi huolto- ja vikakorjauksiin taitojesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta kiinnostusta sähkö- tai mekaanisen asentajan tehtäviin. Toivottavaa, että olet jo aloittanut opinnot tai loppusuoralla oleva opiskelija, jolloin voisit syventää oppimiasi asioita ja osaamistasi käytännön työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön veturien asennustehtävissä.

Jätäthän hakemuksesi 22.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Hakuaika alkaa: 09.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 22.04.2019 23:59