Lakimies

Etsimme nyt sopimus- ja yhtiöoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin perehtynyttä lakimiestä VR Groupin keskitettyyn lakiasiainyksikköön, kuuden henkilön tiimiin edeltäjän siirtyessä muihin tehtäviin yhtiön sisällä. Yksikkö vastaa konsernin lakiasioista tarjoamalla osaavaa ja dynaamista palvelua konsernin eri liiketoiminnoille mm. sopimusten neuvottelemisessa ja laatimisessa, riita-asioiden hoitamisessa sekä yhtiö-, hankinta- ja kilpailuoikeudellisissa asioissa.

Tehtäviisi kuuluu erityisesti tavaraliikennedivisioonan VR Transpointin tukeminen erilaisissa sopimusoikeuteen ja kuljetusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja prosesseissa sekä koulutusten järjestäminen sidosryhmille. Omana kokonaisuutenaan vastuullesi kuuluu yritysjärjestelyiden juridiikka konsernitasolla.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, oikeustieteen maisterin tai aikaisempi oikeustieteen kandidaatin tutkinto, sekä vähintään 3-5 vuoden kokemus sopimusoikeuden ja yritysjärjestelyiden parissa työskentelystä asianajotoimistossa tai yrityksessä. Arvostamme vankkaa kokemusta sopimusneuvotteluista sekä yhtiö-, kuljetus- ja vahingonkorvausoikeuden tuntemusta, jotka edesauttavat sinua menestymään tehtävässä. Sinulla tulee olla sujuva sekä kirjallinen että suullinen suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin tai venäjän kielen taito ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, jossa toimit lähellä logistiikkaliiketoimintaa ja saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa ja vakuuttaa omalla osaamisellasi tilanteessa, jossa markkina ja toimintaympäristö muuttuvat vahvasti. Tehtävä on todellinen näköalapaikka käytännön yritysjärjestelyjen ja sopimusoikeuden ammattilaiselle, joka haluaa olla mukana muutoksessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Taru Uotila 040-8622318 17.4. klo 15.30-16 ja 23.4. klo 10.-10.30 tai sähköpostitse taru.uotila@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 5.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 05.05.2019 23:59