Linja-autonkuljettajia, Lohja ja Nummela

Haemme asiakaspalvelun merkityksen ymmärtäviä linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Lohjalle ja Nummelaan.  Aloitus sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä.

Odotamme sinulta linja-auton kuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti), voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. 

Tarjoamme käyttöösi modernin ja hyväkuntoisen kalustomme. Lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilökuntaedut ja asianmukaisen palkkauksen.

Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtäviin valittaville henkilöille voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Jarno Lehtimäki, puh. 040 8627 721 ja aluejohtaja Antti Kosloff, puh. 040 8623 757.

Jätäthän hakemuksesi 8.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta kaupunki- ja reittiliikenteessä. Pohjolan Liikenteellä on noin 550 bussia.

 VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

Hakuaika alkaa: 30.07.2019 08:00Hakuaika päättyy: 08.09.2019 23:59