Järjestelmäasiantuntija

Etsimme vahvistusta VR FleetCaren  kiskokalustotekniikan asiantuntijaryhmään!

Työskentelet järjestelmäasiantuntijana takuulla monipuolisissa tehtävissä, joissa vastaat omalta osaltasi liikkuvan kaluston jarru- ja paineilmajärjestelmistä.

Järjestelmäasiantuntijana toimit asiantuntija-alueellasi liikkuvan kaluston, järjestelmien ja komponenttien hankintaan ja tyyppihyväksyntään sekä käyttöön liittyvissä tehtävissä osallistuen vaatimusten määrittelyjen tekemiseen, suunnitelmien ja dokumenttien tarkastamiseen sekä testien ja toimitusten valvontaan. Viet työtehtäviä pitkäjänteisesti eteenpäin oma-aloitteisella ja aktiivisella otteella. Työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin asiantuntijaverkostoa hyödyntäen.

Oman tekniikka-alueesi asiantuntijana:

- valmistelet ja laadit selvityksiä ja toimenpide-ehdotuksia asiantuntija-alueellasi

- seuraat järjestelmien luotettavuuden ja käytettävyyden kehitystä

- vastaat yleisen kehityksen seurannasta ja tarvittavasta tiedonhankinnasta

- vastaat osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä

- seuraat kansallisten ja kansainvälisten säännösten ja standardien kehitystä sekä tarvittaessa osallistut asiantuntijana VR-Yhtymälle tärkeiden säännösten käsittelyyn

- huolehdit yhteydenpidosta ja yhteistoiminnasta eri sidosryhmien kanssa

- seuraat järjestelmien kuntoa ja tunnistat elinkaaren eri vaiheet

- huolehdit osaamisen välittämisestä kaluston kunnossapitoyksiköihin ja kaluston käyttäjille

- osallistut tekniikka-alueesi tutkimus- ja kehitystyöhön sekä niihin liittyviin testeihin


Odotamme, että sinulla on korkeakoulutason tekninen koulutus ja muutaman vuoden työkokemus tai vaihtoehtoisesti soveltuva tekninen koulutus ja yli viiden vuoden työkokemus vastuualueen järjestelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä ongelmanratkaisu- ja matemaattis-loogisia  taitoja. Myös mekaniikka- ja lujuuslaskenta osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja sujuvaa englannin kielen osaamista. Saksankielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn kalustotekniikan parissa kehittyvässä yrityksessä. Työskentelet osana noin kymmenen hengen kiskokalustotekniikan asiantuntijaryhmää näköalapaikalla Suomen rautatieliikenteen kehitykseen.  Saat tehtävässä onnistumiseen ja osaamisesi kehittämiseen organisaatiomme tuen. Työskentelemme uudistetuissa tiloissa Helsingin varikolla yhdessä muiden kunnossapidon ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ryhmäpäällikkö Veli-Pekka Hakatie (veli-pekka.hakatie@vr.fi, puh. 040-8625885)

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa. 

Hakuaika alkaa: 04.09.2019 08:00Hakuaika päättyy: 24.09.2019 23:59