Työnjohtaja

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Ilmalan varikolle Helsinkiin! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCare Oy:ssä vastaamme siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Etsimme Sähköisten komponenttien (elektroniikka/vahvasähkö) osastolle teknistä työnjohtajaa rautatiekaluston kunnossapitoon VR Ilmalan varikolle Helsinkiin.

Toimit osaston työnjohtajana 35 asentajalle ja huolehdit päivittäisestä työn sujuvuudesta. Osastolla tehtävä työ on luonteeltaan korjaus- ja huoltotyötä. Toiminnan jatkuva kehittäminen on olennainen osa toimenkuvaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää mielenkiintoa tekniikkaa kohtaan sekä soveltuvaa osaamista eri tekniikan osa-alueilta.

Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa koulutusta, teoria- ja käytännöntason hallintaa elektroniikan/vahvasähkön alalta ja mielellään 3-5 vuoden kokemuksen (analogia- ja digitaalitekniikka) viankorjaustöistä. Omaat hyvät esimiestaidot ja toimit LEAN periaatteiden mukaisesti. Kielitaito luetaan hakijalle eduksi (englanti, saksa). Hakuprosessiin sisältyy soveltuvuusarviointi. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: tuotantopäällikkö Petri Kivi, puh. 040 862 5499 

 Jätäthän hakemuksesi 20.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa. 

Hakuaika alkaa: 20.09.2019 08:00Hakuaika päättyy: 20.10.2019 23:59