Luova suunnittelija / Konseptisuunnittelija markkinointitiimiin

Oletko asiakaslähtöinen ja idearikas, luovia ratkaisuja hahmottava kuluttajamarkkinoinnin timantti? Haluatko rakentaa brändiä, joka vaikuttaa päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään ja päästöttömämpään huomiseen?

Etsimme nyt matkaamme luovaa suunnittelijaa ideoimaan ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjakonsepteja.

Tulet mukaan rakentamaan uutta kunnianhimoista toimintamallia osastolla, jonka vastuulla on digitaalinen liiketoiminta ja asiakaskokemus, asiakkuus ja markkinointi. Meidän yhteinen tehtävämme on edistää asiakkaan mutkatonta matkakokemusta ja tehdä junamatkustamisesta ensisijainen vaihtoehto useammalle matkailijalle.

Roolistasi

Tehtäväsi on rakentaa kaupallisia toimenpiteitä liiketoiminnan tarpeisiin, markkinoinnin strategiaan ja kattokonseptiin nojaten. Tarpeet meillä vaihtelevat laajasti taktisista päivittäisistä toimenpiteistä pitkäkestoisempiin brändiä rakentavaan tarinankerrontaan. Toivomme sinulta vahvaa liiketoimintaan ja asiakasymmärrykseen pohjautuvaa oivaltavaa ja käytännönläheistä otetta. Tekemisesi muun tiimin ja kumppaneiden kanssa on aina datalähtöistä, tavoitehakuista ja mitattavaa. Haet uusia tapoja tavoittaa ja inspiroida asiakkaita niin omia, ansaittuja kuin ostettuja medioita hyödyntäen.

Rikastat valittuja konsepteja tuloksiin perustuen, ideoit niin proaktiivisia kuin reaktiivisia toimenpiteitä ilmiöihin ja muihin nouseviin tarpeisiin tarttuen.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos:

  • sinulla on kyky ideoida ja konseptoida asiakasymmärryksestä ponnistavia markkinoinnin toimenpiteitä 

  • sinulla on kykyä innostavaan tarinankerrontaan ja tekstituotantoon

  • olet toiminut konseptisuunnittelijana, luovana plannerina tai vastaavassa luovan suunnittelijan tehtävässä +3 vuotta

  • sinulla on ratkaisukeskeinen ja ihmisläheinen lähestymistapa. Palvelumuotoiluosaaminen lasketaan eduksi

  • omaat oikean asenteen: olet oma-aloitteinen, utelias ja otat vastuuta.

Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

Innostuitko ja haluat mukaan yhteiselle matkalle?

Jos tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätä hakemus 24.11. mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Johanna Sippolaan johanna.sippola@vr.fi

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.

Hakuaika alkaa: 24.10.2019 08:00Hakuaika päättyy: 24.11.2019 23:59