Ravintolapäällikkö Helsingin sykkeeseen

Oletko sinä etsimämme energinen ja motivoitunut ravintola-alan ammattilainen, jonka innostunut työote vie meitä joka päivä lähemmäs tavoitettamme olla Helsingin nopein, helpoin ja ystävällisin kahvila? 

Etsimme kehityshaluista ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin rautatieasemalla sijaitsevaan Baguette & CO -kahvilaan.Kaupungin vilkkaimman toimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet tekevät liiketoiminnan kehitystyöstä mielekästä.

Tulosvastuullisena päällikkönä vastaat oman ravintolasi liiketoiminnasta. Johdat ravintolan myyntiä ja toimit työntekijöiden esimiehenä. Osallistut myös kahvilan toiminnan kehittämiseen ollen mukana tuotekehityksessä ja kampanjasuunnittelussa. Lisäksi olet mukana kehittämässä yhtiön muita keskeisiä toimintoja, kuten kokouspalveluita sekä yhteistyötä VR:n kaukoliikenteen ravintolapalveluiden kanssa. Ravintolapäällikköä vastaat myös rautatieaseman keskuskeittiön toiminnasta. 

Odotamme sinulta kokemusta ravintola-alalta sekä esimiestyöskentelystä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja hallitset MS Office ohjelmat. Iloinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenteesi auttavat sinua kehittymään ja menestymään tehtävässä. Olet luonteva asiakaspalvelija ja motivoidut myynnin tekemisestä. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Ravintolapäällikön työ on vuorotyötä ja edellyttää työskentelyä ravintolan aukioloaikoina.
 
 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä tehtävän edellyttämät koulutukset. Meillä on ammattitaitoinen, rento ja motivoitunut porukka, joka tukee sinua tehtäväsi menestyksekkäässä hoidossa. 


Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät ravintola-, liikunta- ja junalippuedut.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Benita Åkerfelt  ma 11.11. klo 09 - 15 välillä 040 862 2958 tai sähköpostitse benita.akerfelt@avecra.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.


Hakuaika alkaa: 01.11.2019 08:00Hakuaika päättyy: 15.11.2019 23:59