Service Manager

Etsimme Palvelupäällikköä VR Groupin IT-yksikköön vastaamaan VR Kunnossapidon osalta operatiivista toimintaa tukevien sovellusten tuotantopalveluista.         

IT-yksikkö vastaa konsernitasolla IT-palveluiden kehittämisestä ja tuotannosta. Yksikössämme työskentelee noin 70 asiantuntijaa. 

Huolehdit siitä, että vastuullasi olevat palvelut/järjestelmäkokonaisuudet palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla kaikkia käyttäjiä ottaen huomioon tietoturva-, kustannus- ja laatunäkökulmat. Koordinoit ja johdat toimittajien työtä. Vastaat muutoksenhallinnasta omalla vastuualueellasi.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta joko vastaavanlaisesta tehtävästä tai teknisen asiantuntijan tehtävästä. Olet aktiivinen ongelmien ratkaisemisessa ja kehitysasioissa. Tehtävä vaatii itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä. Asiakaslähtöisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinuun sisäänrakennettuja. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi. Pääset osaksi menestyvää ja kehittyvää yksikköä. Me perehdytämme sinut tehtävään ja saat tarvittavat koulutukset. Tule mukaan yhteiselle matkalle kehittämään VR Groupin IT-palveluita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Korpela ja erityisesti liittyen kunnossapitoon Kirsi Saarinen sähköpostitse nina.korpela@vr.fi / kirsi.saarinen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Hakuaika alkaa: 29.11.2019 08:00Hakuaika päättyy: 09.12.2019 23:59