Ostopäällikkö

Etsimme ostopäällikköä VR FleetCaren toimitusketju yksikköön. 

Toimitusketju yksikkö on VR FleetCaren matriisitoiminto, jonka tehtävänä on varmistaa tuotantoyksiköillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat materiaalihankinnan ja -logistiikan palvelut sekä suunnittelutoiminnot. Toimitusketjulla on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. 

Hankinnan ostopäällikkönä vastaat nimetyn hankintakategorian operatiivisen oston sujuvuudesta ja hankintastrategian mukaisten tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuullasi on myös nykyisten toimittajasuhteiden ja prosessien kehittäminen yhteistyössä kategoriapäällikön kanssa. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotantoyksiköiden, teknisten asiantuntijoiden sekä toimittajaverkostomme kanssa. Pääset myös vahvasti vaikuttamaan oston toiminnanohjausjärjestelmän kehitykseen.

Sinulle nopea päätöksenteko on tuttua samoin kuin toimittajien kanssa käytävät neuvottelut sekä ostoprosessit. Olet ennen kaikkea aikaansaava tiimipelaaja, joka tarttuu mielellään myös yllättäviinkin haasteisiin ja kantaa oman vastuunsa päivittäisten operaatioiden sujuvuudesta.

Odotamme, että sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää työkokemusta hankinta- ja ostoprosesseista sekä toimittajahallinnasta.  Sinulla tulee olla myös osaamista materiaalilogistiikasta sekä prosessi- ja järjestelmäkehityksestä. 

Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä neuvottelutaitoja.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin sekä hyvää paineensietokykyä. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Tehtävä edellyttää myös säännöllistä matkustamista tuotantoyksikköömme Pieksämäelle sekä toimittajatapaamisiin ulkomaille. Tehtävässä vaaditaan erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden vaihtelevassa työympäristössä ja uudistushenkisessä ilmapiirissä. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa niin matkustajaliikenteessä kuin tavaraliikenteessäkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Ilari Laakso ke 4.12.2019 klo 14-16 p. 040 8621430.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Hakuaika alkaa: 29.11.2019 08:00Hakuaika päättyy: 08.12.2019 23:59