Henkilöstön käytönsuunnittelija (kesätyö)

Miltä kuulostaisi monipuolinen kesätyö hyvässä työporukassa rautateiden ja logistiikan maailmassa? 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö. 

Etsimme kesätöihin henkilöstön käytönsuunnittelijoita junaliikennöinnin suunnitteluyksikköön

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle osallistumaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonsuunnittelu ja -ohjausprosessiin sekä tutustumaan haastavan prosessin käytännössä. Tehtävässä on tukena osaava ja dynaaminen käytönsuunnittelutiimi.

Odotamme sinulta teknisen tai kaupallisen alan AMK-tason opintoja. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset vuorovaikutustaitoja, neuvotteluosaamista, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä myös paineen alaisena. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemus vuorotyöstä, työehtosopimusten määräysten tulkitsemisesta sekä henkilöstön suunnittelu- ja ohjausjärjestelmien käytöstä on eduksi.  

Junaliikennöinti suunnittelee ja toteuttaa matkustajakaukoliikenteen sekä rautatielogistiikan veturi- ja kuljettajapalvelut sekä huolehtii päivittäisestä junaliikenteen ohjauksesta ja häiriöhallinnasta. Yksikkömme vastaa veturinkuljettaja- ja veturiresurssien suunnittelusta aina päivittäisestä suunnittelusta pitkän tähtäimen resurssisuunnitelmiin saakka. Tehokkuus, laatu ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Junaliikennöinnissä työskentelee noin 950 veturinkuljettajaa eri puolilla maata. Henkilöstön käytönsuunnittelu vastaa kuljettajien työjakson aikana tapahtuvien muutosten uudelleen suunnittelusta ja järjestelystä siten että matkustajaliikenteen kaukojunissa ja tavaraliikenteen junissa on tarvittava henkilöstö. Rooli on merkittävä, sillä henkilöstön käytönsuunnittelu vaikuttaa aktiivisesti tavara- ja matkustajaliikenteen toteuttamiseen sekä molempien liiketoimintojen tuotantokulujen sekä täsmällisyyden ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. 

Lisätietoja tehtävistä antaa pääsuunnittelija Teijo Ruokola, puh. 040 8622 805

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.

Hakuaika alkaa: 14.01.2020 08:00Hakuaika päättyy: 02.02.2020 23:59