Kesätyöntekijöitä VR:n talousyksikköön

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Haemme kesätyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin (esim. 4-10 kk) VR:n talousyksikköön Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rautatiealaan ja mahdollisuuden vaikuttaa VR Groupin menestykseen nopeasti muuttuvassa markkinassa. VR Groupin talous- ja rahoitusyksikkö tarjoaa konsernille talouden ja rahoituksen kokonaispalvelun. Toiminnan tavoitteena on omalta osaltaan tukea ja kehittää konsernin liiketoimintaa. Toimipaikka sijaitsee moderneissa tiloissa Helsingin Pasilassa hyvien yhteyksien päässä. 

Olet saavuttanut opinnoissasi vähintään puolivälin tai olet uran alkuvaiheessa oleva KTM tai DI (esim. tuotantotalous). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä organisaatiossamme sekä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäviesi hoitamiseen tiimissämme. Tehtäviä voidaan räätälöidä sen mukaan, kuinka pitkällä olet opinnoissasi. Erityisesti tarvitsemme resursseja IFRS-konversioon. 

Toivomme, että olisit liiketoimintalähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri. Luonteeltasi olet analyyttinen sekä tarkka. Sinulla on taidot analysoida suuriakin määriä taloudellista dataa ja löytää siitä nopeasti keskeiset tekijät päätöksenteon tueksi. 

Tänä vuonna on taloudessa paljon mielenkiintoisia hankkeita, joihin tarvitsemme tekijöitä. Seuraavat hankkeet kaipaavat sinun panostasi:

 • IFRS-konversio (ei vaadi ennakkotietoja)

 • talouden ERP-hanke

 • taloudellisten ja operatiivisten lukujen sekä tarvittavien analyysien tuottaminen talouden raportointiaikataulujen mukaisesti

 • henkilökunnan tukeminen talouteen liittyvissä tehtävissä

 • kustannuslaskenta, erilaiset ad hoc-analyysit

 • tiedonkeruu ja muut talouden yleiset tehtävät

IFRS-konversioon liittyviin hankkeisiin tarvitaan resursseja välittömästi, ja olisi hyvä jos pääsisit keväällä tuntityöläiseksi ja kesällä voisit olla täysiaikaisena.

5  syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla
 5. Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi toiveesi työsuhteen pituudesta.

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Business Control & Financial Services Riikka Lam sähköpostitse riikka.lam@vr.fi tai puhelimitse 040 862 0917.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.  

Hakuaika alkaa: 04.02.2020 08:00Hakuaika päättyy: 01.03.2020 23:59