Kesätyö, palveluneuvoja Lappeenranta, Vainikkala

Etsimme Vainikkalaan, Lappeenrantaan rautatielogistiikan palvelukeskuksen idän liikenteen ryhmään palveluneuvojaa kesätyöhön ajalle 1.5.- 15.9. 

Palveluneuvojana toimit yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa, vastaat asiakaspalvelusta ja kuljetusdokumenteista.

Odotamme, että sinulla on logistiikka-, huolinta- tai kaupallisen alan tutkinto tai opintoja sekä asiakaspalvelukokemusta. Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.  Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön työtehtävässä ja venäjän kielen taito luetaan eduksi. Jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on positiivinen sekä aktiivinen ote työtehtäviisi, olet etsimämme henkilö.
 
 Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi haastavalla ja monipuolisella toimialalla, hyvän näköalapaikan kansainvälisen tavaraliikenteen asiakaspalvelussa ja Suomen suurimpien tavaravirtojen hoidossa. Asiakkaitasi ovat Suomen suurimmat teollisuuskonsernit. Tehtävä sisältää vuorotyötä ja viikonlopputyötä työvuorokierron mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mikko Hovi, puh. 040 8636 100 tai sähköpostitse mikko.hovi@vrtranspoint.fi.
 
 Jätäthän hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
 
 VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.

Hakuaika alkaa: 13.02.2020 08:00Hakuaika päättyy: 08.03.2020 23:59