Korkeakoulun lopputyön tekijä: Kaluston elinkaaren hallinta

Haluatko työskennellä logistiikan ytimessä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, ja olet mukana mahdollistamassa entistä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä kuljetusratkaisuja Suomen raskaan vientiteollisuuden palvelemiseksi.

Haemme VR Transpointille Helsinkiin korkeakoulun lopputyön tekijää kehittämään kaluston elinkaaren hallintaa. Tehtävänäsi on tutkia ja kehittää tapoja mitata sekä ennakoida yli 8000 tavaravaunumme elinkaaren kehitystä. Elinkaaren realistinen ennakointi nykyaikaisin menetelmin mm. teräsrakenteiden väsymisen osalta on edellytys pidemmän aikavälin kuljetuskapasiteetin suunnittelun onnistumiselle.

Tarkempi lopputyön ja siihen liittyvien työtehtävien rajaus sovitaan projektia käynnistettäessä. Toimit yhteistyössä kalustoasiantuntijoidemme sekä kunnossapitoyksikkömme (tytäryhtiö VR Fleetcare) teknisten asiantuntijoiden kanssa. Esimiehenäsi ja ohjaajanasi toimii VR Transpointin kehitys- ja teknologiajohtaja. 

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. konetekniikka, mekaniikka) ja hyvää opintomenestystä. Arvostamme kykyä analyyttiseen työskentelyyn, kehittämislähtöistä työotetta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kuljetusvälinetekniikasta tai logistiikasta, mutta katsomme sen eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua tuotantokriittiseen kehityshankkeeseemme. Pääset myös tutustumaan yrityksemme ja logistiikka-alan toimintaan sekä kuljetusvälinetekniikkaan.

Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä logistiikan edelläkävijä. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, kasvu ja henkilöstön hyvinvointi. Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa, sillä haluamme, että työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Lisätietoja

Ilkka Anttila, Kehitys- ja teknologiajohtaja, ilkka.anttila@vrtranspoint.fi 040 862 5700

Kiinnostuitko?

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, opintorekisteriotteesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta 30.6.2020 mennessä.

VR Transpoint on VR Groupin logistiikkadivisioona, joka tarjoaa logistiikkaratkaisuja rautatie- ja maantiekuljetuksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. VR Transpoint on Suomen suurimpia logistiikka-alan toimijoita ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa, josta noin 80% tulee rautatie- ja 20% maantieliikenteestä.   VR Transpoint työllistää yli 1000 henkilöä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Kuljetusvolyymi on noin 45 miljoonaa tonnia tavarakuljetuksia vuodessa.

VR Transpointin asiakaskunta koostuu mm. Suomen suurimmista raskaan teollisuuden vientiyrityksistä. Yhtiön tehtävä on tukea asiakkaiden kilpailukykyä ja siten Suomen hyvinvointia tarjoamalla ja kehittämällä uusia entistä tehokkaampia sekä ympäristöystävällisempiä logistiikkaratkaisuja.

Hakuaika alkaa: 14.05.2020 08:00Hakuaika päättyy: 30.06.2020 23:59