Viestinnän asiantuntija

Oletko idearikas, omatoiminen ja aikaansaava viestinnän ammattilainen? Sykkiikö sydämesi kulttuurin muutokselle ja kuluttajabisnekselle? Innostutko vauhdista ja nopeista käänteistä? Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa brändiä ja palveluita, jotka vaikuttavat päivittäin satojen tuhansien ihmisten elämään? 

Etsimme nyt viestinnän asiantuntijaa Matkustajaliikenteen viestintään.  

Roolistasi 

Työhösi kuuluu viestinnän suunnittelua, toteuttamista ja mittaamista. Olet kekseliäs, tunnet uudet viestintäkanavat ja osaat priorisoida tekemistäsi. Tuotat sisältöä monipuolisesti eri kanaviin ja teet selkeitä esityksiä aiheesta kuin aiheesta. Olet mukana viestinnän media desk -soittoringissä, jossa pääset jeesaamaan mediaa monenlaisissa tiedusteluissa.  

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos 

 • Sinulla on viestinnän korkeakoulututkinto 

 • Sinulla on 1-5 vuoden kokemus viestinnän tehtävistä 

 • Tiedät ja hallitset median kanssa toimimisen perusteet 

 • Hallitset sosiaalisen median kanavat 

 • Osaat valokuvata 

 • Osaat kuvata ja editoida videoita perustasolla 

 • Olet muutoskykyinen tiimipelaaja 

 • Olet omatoiminen ja itsenäinen tekijä 

 • Sparrailet mielelläsi ja autat tiimiä onnistumaan yhdessä 

 • Sinulla on kova jano oppia uutta 

 • Kestät painetta ja osaat priorisoida 

 • Pystyt heittäytymään nopeasti ja tarttumaan tilaisuuksiin
   

Miksi VR? 

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa. 

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja. 

Haluatko mukaan Yhteiselle Matkalle? 

Jos tämä mahdollisuus kuulostaa seuraavalta askeleeltasi, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätä hakemus 19.7 mennessä. 

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Mira Linnamaahan 040 862 5675. 

Me VR:llä huolehdimme matkustajaliikenteestä rautateillä. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 hiilineutraalia junavuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin yhteensä noin 93 miljoonaa matkaa, joista lähes 80 miljoonaa Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia. 

Hakuaika alkaa: 16.06.2020 08:00Hakuaika päättyy: 19.07.2020 23:59