Linja-autonkuljettajaksi Pohjolan Liikenteelle - avoin haku

TÖIHIN MEILLE?

Pohjolan Liikenne on suomalainen linja-autoyhtiö ja osa VR-konsernia. Mahdollistamme arjen miljoonille asiakkaillemme vuosittain. Pohjolan Liikenne tarjoaa erinomaisen työpaikan niin kokeneille kuin aloitteleville joukkoliikenteen ammattilaisille. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ei ole tärkeää mistä tulet, vaan ammattitaito ja asenne, jolla työtä tehdään.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, johtamistamme ja toimintamalleja.  Myös sinä voit olla osa Pohjolan Liikenteen tulevaisuutta. Täytä avoin hakemus tämän hakulomakkeen kautta, niin voit saada urallesi uuden suunnan!

Kannattaa seurata myös avoimia paikkojamme kotisivuillamme.

Pohjolan Liikenne on suomalainen linja-autoyhtiö ja osa VR-konsernia. Yhtiö kuljettaa kaupunki- ja lähiliikenteen matkustajia eri puolella Suomea 1 300 joukkoliikenteen ammattilaisen ja 500 bussin voimin sekä mahdollistaa sujuvan arjen miljoonille asiakkaille vuosittain. Kestävän liikennöimisen tiennäyttäjänä Pohjolan Liikenne uudistaa jatkuvasti kalustoaan ja hyödyntää ratkaisuissaan uusinta ja puhtainta teknologiaa. Suomessa Pohjolan Liikenne on sähköisen bussiliikenteen edelläkävijä.

#LI-DNI

Jaa ilmoitus