Mittausharjoittelija, kesätyö

Etsimme mittausharjoittelijoita tiimiimme. Mittauspalvelut toimivat osana suunnittelun liiketoimintaamme, ja yksikössä työskentelee tällä hetkellä 37 mittausalan ammattilaista. Toimipaikkasi voi olla Oulu, Tampere, Riihimäki tai Kouvola.

Meillä työtehtäväsi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään harjoittelujaksosi aikana mittaustoimialan monipuolisissa tehtävissä. Työsi koostuvat pääasiassa ulko- ja matkatöistä.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun 2019 loppuun.

Toivomme, että olet maanmittausalan opiskelija (mielellään vähintään 2. vuosikurssi), ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta mittaustöistä. Hallitset perusmittalaitteiden (takymetrit ja GPS) ja alan ohjelmistojen käytön. Osaat myös hyödyntää tehtävissäsi perusmittaustekniikoita avustavasti.

Katsomme kokemuksen rautatiemittauksista eduksesi. Arvostamme myös, mikäli hallitset 3D-Win- ja AutoCAD-ohjelmistojen käytön. Työtehtävistäsi suoriutuminen edellyttää B-ajokorttia.

Työskentelyotteeltasi olet ahkera, vastuuntuntoinen, ennakkoluuloton ja yhteistyökykyinen. Otat vastuun työsi jäljestä ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä osana mukavaa porukkaa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista. Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi tiimissämme ja hioa taitojasi nopeasti kehittyvällä alalla!

Kiinnostuitko? Saat lisätietoja tehtävästä suunnitteluyksikön ryhmäpäällikkö Jarkko Vilppolalta puh. 040 588 0389 tai jarkko.vilppola@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.2.2019mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Hakuaika alkaa: 08.01.2018 08:00Hakuaika päättyy:10.02.2019 23:59